snijproces machines programmering technologie bedrijven contact

Om de kwaliteit en capaciteit van zijn waterstraal machines te verbeteren heeft Kimtech de hoogste technologie ontwikkeld qua het motoriseren van de assen beweging. Daarom ligt Kimtech wereldwijd op kop wat waterstraal technologie betreft. Om zo een nauwkeurigheid te bereiken, werden de machines volledig herzien: nieuwe profiel, nieuwe ondersteuningen die precies voor Kimtech werden bedacht.

De lineaire motoren bieden veel voordelen aan :

Nauwkeurigheid: dankzij de kwaliteit van de onderdelen bereikt de machine een nauwkeurigheid van duizendst van milimeter.

Betrouwbaarheid: aangezien dat er geen mechanische drijfwerk onderdelen zijn zoals drijfriemen, katrolen en schroeven, is er geen risico op slijtage, sprijding tussen de onderdelen, of breuk.

Veiligheid: als iemand de tafel aanraakt stopt de machine meteen met snijden. Daardoor worden alle types ongevallen of schade onmogelijk. Toch is het lopende werk niet verloren: een druk op “restart”, en de machine begint weer te snijden.

Stevigheid: op het gebied van waterstraalsnijden is de stabiliteit beslissend. Dankzij de gebruikte materialen worden ongelooflijke zachte bewegingen mogelijk, en er zijn geen enkele trillingen meer.

NIEUWE TECHNOLOGIES : LINEAIRE MOTOREN

FR | NL | GB

item2 item1b